TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET MÓDOSÍTÁS VÉLEMÉNYEZÉSI FÓRUM!

FELHÍVÁS!

A Veszprém Megyei Kormányhivatal törvényességi észrevételei miatt a településkép védelméről szóló 7/2017.(XII. 29.) önkormányzati rendelet módosításra kerül. A társadalmi egyeztetési folyamatot is igénylő rendeletalkotáshoz

lakossági/partneri véleményezési fórumot tartunk

2019. május 27-én 14 órakor az önkormányzati hivatalban.

Írásos észrevételüket a közzétételtől számított 15 napig küldhetik meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy a postacímen a hivatalba.

A fórum megrendezése jogszabályi kötelezettség és a partnerségi egyeztetés szabályai szerinti vélemény nyilvánítási lehetőség az Önök számára.

közzététel: 2019. május 22.

Varga Rita
polgármester

csatolmány: módosító rendelet tervezet (DocX)

 

 


FELHÍVÁS!

TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS -RENDEZÉSI VIRTUÁLIS FÓRUM!

A településfejlesztési koncepció és a településrendezési tervek felülvizsgálatának véleményezési dokumentációi elkészültek, melyeket a honlapon közzéteszünk, valamint a hivatalban is megtekinthetőek.

Elérhetőség : http://czsz.hu/bakonyalja/htm/bakonyalja_3.htm

belépési kódok:

Település

Azonosító

Jelszó

Vanyola

vanyola

Ba04

Kérjük áldozzon néhány percet a települése minőségi fejlődése érdekében, hogy a távlati tervezés megalapozott legyen és segítse a döntéshozók munkáját. Az Önök érdeke közösségi és társadalmi közérdek is, szólaljon meg bátran, hogy ennek érvényt szerezzenek.

Észrevételeiket 2018. november 27-ig fogadjuk, írásban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen elektronikusan, és a hivatali e-mail címen, valamint postán.

Köszönettel:

Varga Rita

polgármester


TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS -RENDEZÉSI NYITOTT FÓRUM!

A település Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepció és a településrendezési tervek módosítását határozta el és kezdeményezte. A többrétű társadalmi és szakmai egyeztetési folyamatot igénylő tervezési munka megalapozásához lakossági és az ún. partneri véleményezési fórumot

2018. november 27-én kedden 18,30 órakor tartjuk a Művelődési Házban.

Írásos észrevételüket a közzétételtől számított 15 napig fogadjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy postacímen a hivatalban. A fórum megrendezése jogszabályi kötelezettség, és - a partnerségi egyeztetés helyi szabályai szerinti - lehetőség az Önök számára.

Vanyola, 2018. november 6.

Várjuk Önöket!

Varga Rita
polgármester

 


 

FELHÍVÁS!

Tisztelt Lakosság és Partnerségi Egyeztető Szervek!

Pápateszér, Vanyola, Gic, Bakonyszentiván községek önkormányzatai képviselő-testületei kezdeményezésében és együttműködésében egyeztetendő településfejlesztési koncepciók (továbbiakban: koncepció) és településrendezési eszközök felülvizsgálatának véleményezési dokumentációi elkészültek.

Az anyagot a Pápateszéri Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó községek önkormányzatainak honlapján is közzétesszük a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet, valamint a helyi partnerségi egyeztetésről szóló rendelet szerint.

A koncepciókat és a településrendezési eszközöket az államigazgatási és önkormányzati szerveknek együttes eljárásban véleményezésre megküldtük. A  véleményezési dokumentációk felkerültek az alábbi linkkel egy elektronikus helyi véleményező felületre: http://czsz.hu/bakonyalja/htm/bakonyalja_3.htm

belépési kódok:

Település Azonosító Jelszó
Bakonyszentiván szentivan Ba01
Gic gic Ba02
Pápateszér papateszer Ba03
Vanyola vanyola Ba04

Kérem, hogy a fentiekre tekintettel lehetőségük szerint véleményezzék az anyagokat, úgymint helyben és úgyis mint szomszéd településen élők. Véleményüket kérjük részünkre írásban eljuttatni szíveskedjenek 20 napon belül.

Az eljáráshoz kapcsolódóan későbbi lakossági nyitott fórumom is lesz lehetőségük megismerni a településük fejlesztési és rendezési terveit, azokhoz való hozzászólási lehetőséget is biztosítunk az Önök számára.

2018. október 15.

Tisztelettel:

Varga Rita

Vanyola Község polgármestere

Sebestyén Zoltánné

Gic Község polgármestere

Karvas János

Bakonyszentiván Község polgármestere

Völfinger Béla

Pápateszér Község polgármestere